Базални импланти

Събудете се с усмивка! Красивата усмивка е сила, самочувствие и щастие!
Красивата усмивка е едно от най-силните оръжия. Вероятно знаете, че една усмивка може да отвори дори и най-добре заключените врати. Не лишавайте хората около вас от това прекрасно усещане да виждат един усмихнат и щастлив човек.

В по-студените дни на годината хубавата усмивка и здравите зъби могат да Ви донесат само позитивни емоции. Комбинацията от двете неща ще направи ежедневието Ви много по-приятно – ще печелите по-лесно всякакви ежедневни битки, а вкусните горещи или студени ястия няма да Ви плашат. Не и тази Коледа.

Наслаждавайте се на живота пълноценно. Забравете всички грижи, болка и ужас, свързани с това просто да се усмихвате и смеете с широко отворена уста. Екипът на д-р Росен Смуков Ви предлага решението, което търсите – висококачествени дентални импланти на достъпни цени.

Дентален имплант звучи страшно, но какво всъщност е това?

Много просто – дентални импланти – една от възможностите за възстановяване на липсващи един или няколко зъба. Представляват конични или цилиндрични винтове, които за разлика от коронките, мостовете и протезите, се имплантират в костта, с цел да заместят естествения зъбен корен.

Защо да изберете дентални импланти?

Край на дългите месеци лечение, край на остарелите методи и рискови терапии, край на дискомфорта и неудобството! ъвременната дентална имплантология отговаря на най-високите изисквания.
Това е функционално решение, отговарящо на високите стандарти за здрави и естетически красиви зъби.
Време е да си върнете красивата усмивка и да се наслаждавате на любимите храни и напитки – без грижи и без притеснение!

Базални импланти (вляво) и сравнение между базални и стандартни винтови импланти (най-вдясно).

Какви са предимствата на базалната или “стратегическа” имплантология?

  • Денталните импланти са изработени от биологично съвместим материал, който се приема от човешкия организъм.
  • Специфичната им форма осигурява здравото закотвяне и предпазва костта от натоварване при дъвкане.
  • Основните предимства са липсата на необходимост от допълнителни хирургични манипулации, като костна аугментация и повдигане на ситусни мембрани, както и по – малките изисквания към обема на налична кост. Тук идва и плюсът за Вас – цената е доста по-ниска, точно заради това, че не се слага изкуствена кост и не се повдигат синуси.
  • С тази нова технология получавате още едно предимство – незабавно възстановяване в рамките на 3 дни. Възползвайте се от денталния туризъм и бъдете поредните ни доволни и щастливи пациенти.
  • И, разбира се, най-важното – денталните импланти са ефективни, надеждни и достъпни.

Вече не е нужно да чакате и да плащате скъпо, за да подобрите качеството си на живот!


Може ли всеки да ползва дентални импланти?

Денталните импланти са достъпно решение при проблем с липсващи зъби. Всеки пациент с един или повече липсващи зъби е подходящ за лечение с импланти. Независимо от това дали страда от високо кръвно налягане, диабет или е пушач.

Разбира се, има и случаи, в които те не могат и не трябва да бъдат поставяни. Примери за това са подрастващи деца, пациенти, пристрастени към алкохол или лекарства или възрастни, страдащи от остеопороза, лекувана с определени медикаменти.

Съветваме Ви, преди да вземете решение, да се информирате подробно или да се консултирате с нашите специалисти с дългогодишен опит.

1…2…3…и вече имате нова усмивка!
Но каква точно е процедурата?

При загубата на зъб губите и дъвкателните сили, които се предават към костта и тя започва да се стопява. Ако това продължи, настъпват промени в челюстните съотношения и вашата усмивка.

Тук идваме на помощ ние!

Следвайки най-новите методи и тенденции, нашата процедура е безкръвна. При тази техника имплантите се поставят директно през венеца. По този начин няма кръв по време на операцията, а болка и оток след това практически липсват.
Твърдо вярваме, че красивата усмивка може да бъде постигната без страх, болка и ужас.

Защо да изберете д-р Росен Смуков и дентална клиника “Дентико”?

  • Персонално отношение, страхотен екип специалисти с дългогодишен опит, услуги с най-високо качество – това са само част от нещата, които Ви предлагаме!
  • Основна насока във философията ни е безболезнената стоматология, а грижата за пациента е наша основна цел.
  • Най-добрият начин да откриете дали сте добър кандидат за дентални импланти е да се свържете с нас. Заедно ще преценим ситуацията и рисковете и ще направим възможно най-адекватния индивидуален план на лечение.
  • Ние сме специализирани в имплантологията и ако сте взели решението да си осигурите най-красивата усмивка възможно най-скоро, ние сме насреща.
  • Аз съм д-р Росен Смуков. Аз и моят екип сме дентална клиника “Дентико”. В момента се намираме в дом Младост, ет. 2.

Очакваме Ви за консултация и всичко останало, от което имате нужда!

Свържете се с нас още сега на телефон 0888 9 TOOTH / 0888 9 86684 или чрез формата за контакт.