Избелване

Избелване на зъбите в "Дентико"Усмивката Ви е първото нещо, което хората забелязват и впечатлението от нея остава за дълго. Направете я страхотна. Специалистите в клиника Дентико могат да избелят зъбите ви с една процедура, траеща само час. С правилна поддръжка, резултатите могат да се запазят с години.

Зъбите варират в цвета си по същия начин, както варира цвета на кожата и косата. При някои, зъбите са по-тъмни или по-жълтеникави от други, без това непременно да означава, че не са здрави. Избелването на зъбите е един от най-неинвазивните и евтини методи за подобряване на външния вид.

Преди и след избелванеЦвета на зъбите може бързо и ефективно да бъде променен, под професионалните грижи на нашите лекари. Използваме висококачествени материали на основата на висококонцентриран водороден пероксид (кислородна вода). Избелването е изключително безопасно, тъй като се постигат високи резултати, без да се премахва никаква твърда зъбна тъкан.

Задължително условие на избелването е, че то се провежда само в санирана уста. Това означава перфектно почистени зъбен камък и плака, излекувани зъби и пломбирани кариеси. Ако има стари обтурации във видимата зона, те трябва да се заменят с нови, отговарящи на новия цвят на зъбите.

Ако решите да ни доверите избелването на усмивката Ви, получавате 50 % отстъпка при орално-хигиенните процедури (почистване на зъбен камък и плака).