За нас

Oсновният източник на страх и дистанция, що се отнася до медицински и стоматологични интервенции върху неприкосновената ни персона – това е болката. Парадоксално е, че именно тя е и главният виновник да се подложим на тези ужасяващи на пръв поглед манипулации.

Безболезнена стоматология в дентална клиника "Дентико"Ние в дентална клиника „Дентико“ разбираме това. За нас пренебрегването на този най-силен защитен механизъм на човешкото тяло е белег на слаба медицинска култура и нисък професионализъм. Основна насока в нашата философия на работа е Безболезнената Стоматология.

Работата в екип е друга основна цел практиката ни. Смятаме, че общата компетенция на всички членове на екипа стои в основата на правилната диагностика, адекватно лечение и висок стандарт на работа. Ние вярваме, че пациентът трябва да е част от този екип, за постигане на успешно и качествено дентално лечение.

За всеки пациент се грижи висококвалифициран персонал, винаги подхождащ индивидуално и с усмивка, а това създава изключително приятна атмосфера на работа.

В нашата практика следим най-новите тенденции и методи на работа и обръщаме специално внимание на технологичните въведения, създадени да повишат Вашия комфорт и нашето качество на работа.

Всички членове на екипа се стремят към постоянно усъвършенстване и квалифициране, чрез редовно посещаване на практични курсове, семинари и лекции на изтъкнати в сферата на специалността си лектори.

Работим само и единствено с висококачествени материали, с доказани физико-химични, биологични и естетични качества.

Екипът владее перфектно Руски и Английски език.

Клиниката е отворена от 08.00 – 20.00 часа всеки делничен ден. Събота и неделя са почивни дни.

Клиниката разполага със собствен рентген.

Работим с лаборатория, намираща се в съседство. Това осигурява постоянна колаборация със зъботехник и оптимален комфорт за бързо и акуратно изработване на протетичните конструкции. Пациентът идва и си тръгва с усмивка, пълна със зъби.

Дентална клиника „Дентико“ има договорни отношения и работи със НЗОК.