Клиниката

Понастоящем дентална клиника „Дентико“ се намира в сградата на дом Младост на бул. Сливница – добре известно място за жителите на Варна.
Дом Младост
Стоматологични кабинети има в дом Младост от самото му построяване през 1986 година. Д-р Огнян Смуков, ръководител и главен лекар в клиниката, започва работа тук през 1994 г. и през годините създава успешна и обширна практика. Под негово ръководство работят трима лекари и две медицински сестри.

Стоматологични кабинети в дом Младост

Клиниката разполага с 3 напълно оборудвани кабинета, рецепция, собствен рентген и стерилизационно помещение. Удобство е и големият паркинг на дом Младост.

Зъботехническата лаборатория, с която работим, се намира в съседство. Това ни дава изключителна гъвкавост при изработката на конструкции и постоянна консултация със специалисти в областта на зъбопротезирането.

Кабинети в дентална клиника "Дентико"

Постоянният стремеж към все по-качествено обслужване доведе до естественият следващ етап в професионалното ни развитие. Новата клиника „Дентико“ ще се намира на ул. Хан Кубрат 2. Точно срещу Mall Varna. В момента грубият строеж приключва и тя изглежда горе-долу така:
Строежът на новата клиника
Стискайте ни палци да се преборим със строителите и догодина да можем да Ви поканим в една изцяло нова и модерна клиника.